Spar 40%
Normalpris 1,176kr
Medlemspris 563kr
Listepris 941kr
Spar 36%
Normalpris 454kr
Medlemspris 234kr
Listepris 363kr
Spar 36%
Normalpris 508kr
Medlemspris 261kr
Listepris 406kr
Spar 36%
Normalpris 508kr
Medlemspris 261kr
Listepris 406kr
Spar 36%
Normalpris 599kr
Medlemspris 308kr
Listepris 479kr
Spar 36%
Normalpris 326kr
Medlemspris 168kr
Listepris 261kr
Spar 36%
Normalpris 326kr
Medlemspris 168kr
Listepris 261kr
Spar 36%
Normalpris 326kr
Medlemspris 168kr
Listepris 261kr
Spar 20%
Normalpris 544kr
Medlemspris 348kr
Listepris 435kr
Spar 20%
Normalpris 544kr
Medlemspris 348kr
Listepris 435kr
Spar 33%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,159kr
Listepris 1,739kr
Spar 29%
Normalpris 2,174kr
Medlemspris 1,227kr
Listepris 1,739kr
Spar 40%
Normalpris 454kr
Medlemspris 218kr
Listepris 363kr
Spar 40%
Normalpris 635kr
Medlemspris 305kr
Listepris 508kr
Spar 40%
Normalpris 454kr
Medlemspris 218kr
Listepris 363kr
Spar 40%
Normalpris 635kr
Medlemspris 305kr
Listepris 508kr
Spar 40%
Normalpris 635kr
Medlemspris 305kr
Listepris 508kr
Spar 40%
Normalpris 454kr
Medlemspris 218kr
Listepris 363kr
Spar 40%
Normalpris 635kr
Medlemspris 305kr
Listepris 508kr
Spar 40%
Normalpris 454kr
Medlemspris 218kr
Listepris 363kr
Shows 1 out 20 of 525 (27 pages)

Filibabba

Vi i Little Happy er stolte av å kunne tilby deg fantastiske produkter fra Filibabba. Filibabba er et dansk designmerke som produserer barneinteriør i beste kvalitet og i et enkelt og tidløst design. Filibabbas design er skapt med kjærlighet og den største respekt for miljøet og barna våre. Produktene er laget 100 % økologiske, bærekraftige og miljøvennlige. Derfor kan du med god samvittighet kjøpe barneinteriør og tilbehør fra Filibabba, samtidig som du støtter en bærekraftig produksjon.

Filibabba var bl.a. den første som introduserte babynest på det danske markedet i 2015 – et produkt som etter hvert bare har blitt mer og mer populært blant barnefamilier. Siden den første kolleksjonen har babynest blitt redesignet slik at det i dag oppfyller alle gjeldende sikkerhetskrav, og tilfører ekstra praktisk verdi i en til tider hektisk hverdag som barnefamilie.

Stort utvalg av produkter fra Filibabba

Hos Little Happy finner du et ekstremt bredt utvalg av bærekraftig barneinteriør fra Filibabba. Vi tilbyr: babynest, aktivitetsnest, bleieputer, tallerkener, sengekant, sengetøy, ammeputer, bleieposer, gafler og skjeer med bambus, de klassiske Filibabba varmluftsballongene og mye mer. Alle produktene er stilige og i dempede farger, og uttrykket er preget av minimalistisk, skandinavisk design.

Er du f.eks. på jakt etter det populære Filibabba babynest finner du flere forskjellige typer med varierende farger og illustrasjoner her på Little Happy. Et Filibabba babynest kan brukes på mange forskjellige steder som i vugge, seng, barnevogn, sprinkelseng, på gulvet osv. Men et babynest er først og fremst et trygt og behagelig sted hvor våkne babyer kan ligge og observere. Ikke legg barnet ditt til å sove i babynest. Et babynest kan brukes til babyen kan snu seg.

Er du på jakt etter de populære Filibabba luftsballong, finner du også flere forskjellige typer på denne siden. luftballongene skaper en koselig, avslappet atmosfære på barnerommet – og de er også laget av resirkulert materiale og håndprodusert. Kurven består av naturlig flettet, mens luftballongen er laget av pappmaché. Du kan med fordel kombinere flere luftballonger med hverandre – ev. ved å henge dem opp i forskjellige høyder og i forlengelse av hverandre. Dette vil skape et moderne og drømmende uttrykk på barnerommet.

Babytekstiler i 100 % økologisk bomull

Alle Filibabba bomullstekstiler er laget av 100% økologisk bomull, så du trenger ikke å være redd for å la barnet ditt omsluttes av de myke materialene. Når du kjøper babytekstiler i økologisk bomull, sørger du for at produktene dine har gjennomgått en miljøvennlig og ansvarlig produksjon, slik at du kan bruke dine Filibabba-produkter med god samvittighet.

Når du velger økologisk bomull til babyen din, kan du være helt sikker på at babyen din unngår skadelige kjemikalier, AZO-fargestoffer eller tungmetaller som ikke-økologisk bomull ofte kan inneholde. Barn og kjemi er sjelden en god blanding, og vi ønsker alle å ta best mulig vare på barna våre. Velg derfor 100 % økologisk bomull fra Filibabba til babyen din.

Historien bak Filibabba

Filibabba er et dansk merke som designer babyutstyr og barneinteriør. Filibabba holder til i nærheten av Aarhus, og de er kjent i hele Skandinavia og faktisk også resten av verden. Når Filibabba lager produktene deres, er det i et tidløst design, som gjør at alle Filibabbas produkter har lang levetid.

Filibabba er et selskap som har stort fokus på bærekraft, høy kvalitet, og at produktene skal være multifunksjonelle. Filibabba lager sine produkter basert på egne erfaringer fra hverdagen med barn, og derfor er produktene også laget for å brukes av barnefamilier.

Filibabba skaper produktene deres med stor kjærlighet og stor respekt for miljøet, og derfor går Filibabba også inn for bærekraft. Samtidig er Filibabba GOTS-sertifisert. Filibabba setter også pris på menneskene de jobber med fordi de ønsker å sikre like konkurransevilkår rundt omkring.

Multifunksjonelt babyutstyr

Når Filibabba designer babyutstyret sitt, er det ofte med det formålet at produktene er multifunksjonelle. Derfor får du alltid mer enn én funksjon når du kjøper babyutstyr fra Filibabba. Derfor har også de populære produktene fra Filibabba en utrolig lang levetid, fordi alle funksjonene ofte gjør at produktene kan brukes i en lengre periode av barnets liv.

Med det multifunksjonelle babyutstyret får du rikelig anledning til å stadig gi dine Filibabba-produkter nytt liv. Aktivitetsredet fra Filibabba har for eksempel 3 funksjoner, så det vokser med barnet ditt. Samtidig kan bleievesken fra Filibabba enkelt gjøres om til en mammaveske i stedet. Slik er det med mange av produktene fra Filibabba og det er derfor de er så populære.

GOTS sertifisert

Filibabba har stort fokus på å ta vare på miljøet, derfor er tekstilproduktene deres også alle produsert i GOTS-sertifiserte materialer. GOTS betyr at Filibabba fokuserer på økologi, bærekraft og at de tar samfunnsansvar. Når Filibabba har designet sine bomullstekstiler, har hele produksjonen vært bærekraftig, helt fra innhøstingen til det ferdige produktet.

En GOTS-sertifisering handler ikke bare om materialene som produktet er laget av. Det handler like mye om de ansatte på fabrikkenes premisser. Derfor garanterer GOTS-sertifiseringen også at arbeidsplassene er både trygge og hygieniske, og at det ikke er barnearbeid.

Tidløst design fra Filibabba

Når Filibabba designer produktene sine, har de en enormt stilig tilnærming til dem. Det er viktig for Filibabba å lage tidløse produkter som har et veldig unikt design. Med de vakre og unike designene ønsker Filibabba å inspirere både store og små sjeler. Alle trykkene du finner på Filibabbas produkter er håndtegnet av deres designer, som har stort fokus på å formidle et visuelt uttrykk.

Inspirert av nordisk historie

Når Filibabba designer produktene deres, vil du raskt oppdage at fargene som er valgt kommer fra mye av den nordiske naturen. Fargene på Filibabbas produkter er vakre og naturlige, og minner mye om naturen vi er omgitt av. Dette gjelder også motivene på Filibabbas produkter, som er inspirert av de nordiske landene slik vi kjenner det.

Bærekraftig babyutstyr fra Filibabba

Filibabba er ikke bare GOTS-sertifisert, de har også stort fokus på å gjøre produktene deres bærekraftige. Derfor er det også viktig for Filibabba at alle fabrikkene de jobber med lever opp til ISO-standarder. ISO-standarder sikrer at alle som står bak produksjonen har gode forhold og de beste forutsetningene.

Samtidig tenker Filibabba også bærekraftig når det kommer til emballasjen deres, hvor de er spesielt opptatt av resirkulering. I tillegg har Filibabba også en bærekraftig tankegang når de utvikler sine produkter. Derfor er Filibabbas produkter utviklet i naturlige materialer, fordi Filibabba ønsker å vise stor omtanke for barna våre og miljøet – Filibabba tar ansvar for hvert design de lager.

Leker med fokus på utvikling

Når du kjøper babyleker fra Filibabba får du gode kvalitetsleker, som er laget av GOTS-sertifiserte materialer. Derfor kan du trygt la barnet ditt leke med Filibabba babyleker fordi det ikke inneholder noen form for farlig kjemi.

Filibabba leker er laget for å stimulere og utvikle ditt barns sanser gjennom lek, slik at barnet ditt utvikles på best mulig måte. Barn lærer gjennom kroppen, og derfor fokuserer Filibabba på å lage leker som er med på å utvikle barnet.

Med Filibabba leker er det stort fokus på følesansen, ved å bruke ulike tekstiler. Samtidig er det også fokus på lyd, slik at barnets hørselssans utvikles. Filibabba har skapt lekene sine i et visuelt univers som er perfekt for de minste. La barnet ditt bli trollbundet av Filibabbas univers, med Filibabba-leker.